Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag eten alle kinderen tussen de middag op school. Maak voor de lunch een gezonde keuze: een boterham, broodje of cracker. Geen frisdrank, snoep of chips tijdens de pauzes.
Na het eten, spelen de kinderen buiten onder toezicht van pleinwachten. Dat zijn twee personen, waaronder minimaal één ouder.  

Onderwijs en buitenschoolse opvang onder één dak
Naast basisonderwijs kan je kind binnen OBS Ollie B. Bommel op maandag, dinsdag en donderdag vóór schooltijd vanaf 7.00 uur en na schooltijd van 14.00 uur – 18.30 uur terecht voor buitenschoolse opvang. Hiervoor werken wij nauw samen met Kibeo Nassaustraat. Op de BSO komen kinderen van beide scholen uit Den Bommel samen in het ruime, gezellige lokaal. De pedagogisch medewerker biedt uitdagende, leerzame en vooral toffe activiteiten aan de kinderen aan. Aan de hand van een thema kan je kind lekker knutselen; er is materiaal genoeg! Verder zijn er verschillende speelhoeken; een huishoek, een kast vol constructiemateriaal, spelletjes en auto’s, en een lekkere chillhoek met tv en Wii. Ook hebben we alle ruimte om lekker buiten te spelen op het uitdagende groene natuurplein van CJS ‘t Kompas. De eigen inbreng van de kinderen is op de BSO heel belangrijk. Hierdoor kunnen we met de activiteiten aansluiten op de interesses en talenten van je kind.

Meer informatie of inschrijven?
Meer weten over buitenschoolse opvang bij Kibeo Nassaustraat? Kijk voor de mogelijkheden op de website van Kibeo of neem contact op met Linda Kreeft, vestigingsmanager Kibeo en locatieleider OBS Ollie B. Bommel via l.kreeft@kibeo.nl of (0187) 745 824. Zij helpt je graag verder!